Hans Jansen, met zijn 16 jaar één van de jongste ondernemers van Heemskerk.
Hans Jansen, met zijn 16 jaar één van de jongste ondernemers van Heemskerk. (Foto: Aangeleverd)

Zestienjarige ondernemer start DIYoutlet.nl

HEEMSKERK - Hans Jansen is een van de jongste ondernemers van Heemskerk, met zijn webwinkel DIYoutlet.nl. Hier worden sinds een paar maanden doe ‘t zelf artikelen aangeboden tegen scherpe prijzen. Electra, ijzerwaren en sinds kort ook sanitair - denk aan die leuke gegoten fonteintjes voor in het toilet en de badkamer - maar ook kranen, en technisch materiaal.

Hans is dagelijks met actualiseren van het assortiment en prijzen bezig. Het ondernemen is Hans met de paplepel ingegoten. Het idee ontstond al een paar jaar geleden.

Ondernemingsplan

Toen Hans een ondernemingsplan moest schrijven voor zijn opleiding MBO Commercieel Ondernemen, besloot hij dit ook echt op te zetten. ''Die combinatie met deze school is leuk'', vertelt hij. Naast zijn eigen webwinkel en een stage bij Dave Tuin en Parkmachines loopt de jonge ondernemer ook nu stage bij FORTEAFOUR.nl, een webwinkel in speciale theesoorten dat gerund wordt door eveneens jonge ondernemers. "Het contact met klanten en het daarbij adviseren vind ik het leukste. En door mijn commerciële en technische achtergrond lukt dit ook."


Hans Jansen geeft nieuwe klanten graag een introductiekorting.

Kijk op de website:

www.DIYOUTLET.nl