Wil jij stralend de zomer in? Dat kan met My-LifeSlim!

ALKMAAR – Wie droomt er niet van een slanker en fitter figuur? Maar afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. We zitten alleen nog steeds thuis, waar de voorraadkast voor afleiding zorgt en het gewicht verder uit de hand loopt. Daarom is het nu tijd om je voor te bereiden op een mooie lente en zomer, met een gezond gewicht. Lekker eten en toch afvallen? Het kan! Hongeren en maaltijd vervangers zijn passé.

Lekker eten en toch afvallen? Het kan!

Kim coacht mannen en vrouwen om een gezondere levensstijl te bereiken, zonder dat ze hoeven afzien. Kim kent al grote successen. “Mijn klanten hebben vaak al allemaal diëten geprobeerd, maar vaak zonder blijvend resultaat. Ik help hen om een voedingsplan te maken met eten uit de supermarkt en leer waar ze op moeten letten.

Weekplanning

Met een weekplanning en een website vol gezonde recepten kan iedereen verantwoord en blijvend afvallen. Het is makkelijk te combineren met je gezin of werk. Zelfs als je nachtdiensten draait.”

Begeleiding en een Challenge!

Op 6 april start de landelijke challenge die veel voordelen biedt. Zo kun je deelnemen aan een landelijke besloten Facebookgroep. Je krijgt veel tips en tricks en wordt hier extra gemotiveerd. Ook ontvang je een zeer aantrekkelijke korting! Daarnaast heb je wekelijks 1 op 1 begeleiding van Kim. Laat Kim jouw stok achter de deur zijn en reken af met je overtollige kilo's! ‘'De afgelopen jaren waren de challenges een groot succes, in korte tijd valt er heel wat te behalen."

Je krijgt veel tips en tricks en wordt hier extra gemotiveerd


Stel niet langer uit. Start in de lente, en geniet deze zomer van je nieuwe lijf en levensstijl!


Meer Informatie nodig? Bel 06 43505741 of mail kimmeijer@mylifeslim.com.