Rob Verhoogt van orthopedische schoentechniek Veld.
Rob Verhoogt van orthopedische schoentechniek Veld. (Foto: © DUTCHPHOTO / HANS VAN WEEL )

Ruim 40 jaar specialist in orthopedische schoenen

ALKMAAR - Veld Orthopedische Schoentechniek geldt al meer dan 40 jaar als dé orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. "Met een hecht, ervaren en enthousiast team zorgen wij ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Welk voetprobleem u ook heeft."

'Ons doel is: klanten blij de deur uit zien lopen'

Aan het woord is Rob Verhoogt, al ruim 21 jaar bekend op het gebied van loopanalyses, sportinlays, schoenaanpassingen, steunzolen en orthopedisch schoeisel in de regio Alkmaar. "Elke voet, elke klacht is anders. En ook ieder mens is anders. Standaardwerk kennen we daarom niet. We hebben echter wel één doel: onze klanten blij de deur uit zien lopen."

Steunzolen en inlays vallen onder de noemer orthopedische supplementen. Dit is een verzamelnaam voor diverse typen corrigerende, ondersteunende en drukverdelende zolen die dienen om voetklachten te verminderen of op te lossen. Deze supplementen worden ook voorgeschreven bij pijn in de enkel, knie en rug. Uw voeten hebben dagelijks veel te verduren. Meestal merkt u dit pas wanneer er voetklachten ontstaan of er pijn elders in het lichaam optreedt. Er is iets niet in orde. Steunzolen en inlays kunnen verlichting bieden. "Beiden kunnen wij op diverse manieren vervaardigen, geheel afgestemd op uw voet(en). Bij de keuze voor het meest geschikte supplement speelt ook de mate van belasting mee: draagt u de schoenen alleen thuis, vooral tijdens het sporten of op het werk? Zo haalt u maximaal profijt uit uw supplementen."

Meer informatie? Veld Orthopedische Schoentechniek, www.veldschoenen.nl, Keesomstraat 8C, Alkmaar, tel. 072-3034500.