Het Kinderparadijs heeft er weer een flink speelruimte bij.
Het Kinderparadijs heeft er weer een flink speelruimte bij. (Foto: Els Broers)

Van ’t Hek geeft Kinderparadijs ruimte

PURMEREND - Het was al een tijdje een doorn in het oog: de zware bielzen muren met daartussen de berg zand op het terrein van het Kinderparadijs. Dat wel veel plek in beslag nam maar verder geen functie had. De constructie was ook dusdanig dat het niet zomaar even weg te scheppen of te sjouwen was.

Wouter Burger, als directeur-bestuurder van Clup Welzijn waarvan het Kinderparadijs één van de locaties is, zit echter als deelnemer in de matchgroep van de Waterlandse Uitdaging, dicht bij het vuur. Nog voor de matchmaand van vorig jaar inging was er een match gelegd met Gebr. Van ’t Hek in Zuidoostbeemster.

Janine de Bruijn, medewerkster bij Van ’t Hek, nam na het verhaal van Wouter direct actie. En zo rukte Gebr. Van ’t Hek vorige week uit met twee man sterk en een grote graafmachine richting Kinderparadijs.

"Geweldig dat ze dit doen”, geeft Wouter aan. "Het zand wordt weggegraven, de bielzen krijgen weer een functie als steiger bij het pontje, en na de zomervakantie heeft het Kinderparadijs er weer een heerlijke speelruimte bij.”


Mooi op tijd ook voor het mooie event van Pret in Purmerend van 15 t/m 19 juli, de jaarlijkse vakantieweek voor kinderen van 9 tot 12 jaar die toe zijn aan een positief uitje.