Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Onder de Linden opent seizoen met Bigband

REGIO - Onder de Linden trapt het seizoen op zondag 26 september af met een optreden van the Biggles Bigband. Dat betekent genieten met 24 muzikanten op het podium. En omdat het podium en de zaal van Onder de Linden daar onvoldoende ruimte voor biedt is er, evenals vorig seizoen, in overleg met de organisatie van Fort bij Spijkerboor uitgeweken naar het terrein voor het Fort. 

Bij minder weer is er gezorgd voor voldoende tenten, dus geen reden om niet te komen.

It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing! Dit is ongetwijfeld van toepassing bij dit Zondagmiddag Live! optreden. En na de successen van eerdere optredens van the Biggles Bigband is het beter om snel de kaarten te bestellen, want vol is vol, ook op het terrein van het Fort.

Omdat de muziek en de locatie zich bij uitstek lenen om te genieten, kunnen de vrijwilligers van Onder de Linden zorgen voor een “borrelplankje” bij uw drankje. Deze kost u € 6,00 en de entree is € 9,00. Het optreden begint om 16.00 uur. Locatie; Westdijk 46 Westbeemster. Bestel uw kaarten en eventuele borrelplank via www.onderdelindenbeemster.nl 

Bij dit optreden worden de RIVM-voorschriften gevolgd dus er kan om uw CoronaCheck app, een vaccinatiebewijs e.d. worden gevraagd.