Mara is een leergierige jonge pup.
Mara is een leergierige jonge pup. (Foto: aangeleverd)

Mara bruist van energie

Dit is Mara, een knap ongesteriliseerd teefje (kruising Duitse Staande/Labrador) van 8 maanden oud. Mara is een ontzettende lieve, speelse, aanhankelijke en zeer energieke hond, die met iedereen overweg kan. Gezien ze bruist van de energie, kan ze soms in haar enthousiasme en spel wat onbehouwen zijn, dus daarom herplaatsen we haar liever niet bij hele jonge kinderen. 

Mara is een hele leergierige jonge pup en het zou leuk zijn als haar nieuwe baasje/gezin met haar aan de slag wil gaan met trainen (cursus). Ook is het van belang dat haar nieuwe huis beschikt over een tuin, zodat ze ook buitenshuis lekker haar energie kwijt kan. We zijn op zoek naar een actief baasje/gezin, die er regelmatig op uit wil gaan met Mara en die met veel liefde en geduld haar alles wil leren. Mara is gevaccineerd, gechipt, heeft een paspoort en verkeert verder in blakende gezondheid. Helaas kan Mara bij haar huidige baasjes haar energie niet voldoende kwijt (kleine tuin). Ook is Mara te onstuimig bij de kleine kinderen in huis en om deze redenen zijn de huidige baasjes (met pijn in hun hart) naar een fijn nieuw thuis voor haar. Een thuis waar Mara helemaal tot haar recht mag en kan komen en zich mag ontpoppen tot een vrolijke, zekere en gelukkige huishond. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve kanjer?


Ben je benieuwd of Mara bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.