Afbeelding
Bulek is een echte knuffelbeer. (Foto: aangeleverd)

Wie biedt Bulek een fijn leven?

Dit is Bulek, een knappe gecastreerde kerel (kruising) van 8 jaar oud. Hij zat in een Pools asiel, maar is naar Nederland gekomen om hier een fijn leven op te kunnen bouwen.

Bulek is een ontzettende lieve, nieuwsgierige, gehoorzame en aanhankelijke knuffel, die ook goed met andere honden overweg kan.


Hij luistert goed en ook aan de lijn loopt hij keurig mee (soms trekt hij uit enthousiasme als hij een andere hond tijdens de wandeling tegenkomt). Bulek vindt het heerlijk om met andere honden te spelen en krijgt in de opvang zelfs een grote mopperkont mee aan het spelen. Het zou fantastisch zijn als er op zijn nieuwe plek ook al een andere hond aanwezig is, zodat hij gezelschap heeft en een maatje om mee te spelen.

We zijn op zoek naar een baasje/gezin (zonder kleine kinderen, gezien Bulek in zijn enthousiasme soms wat onbehouwen kan zijn), die er veel op uit wil gaan met Bulek. Bulek heeft al zijn vaccinaties gehad, is gechipt, heeft een paspoort en is goed gezond. Bulek verblijft in de opvang en heeft zijn koffertje al klaarstaan om naar zijn definitieve baasje(s) te verhuizen. Wie geeft deze ontzettende lieve knuffelbeer dat liefdevolle thuis?

Match?

Ben je benieuwd of Bulek bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.