Afbeelding
Nieuw programma bij RTV Purmerend. (Foto: Pixabay)

Vanaf april nieuw politiek programma bij RTV Purmerend: 'Raadszaken'

PURMEREND - RTV Purmerend komt vanaf donderdag 1 april met een gloednieuw politiek programma: ‘Raadszaken’. In het programma worden de actuele en minder actuele politieke zaken besproken. Ook worden mensen met problemen geholpen, via het terugkerende onderdeel Niels Helpt Purmerend. Raadszaken is elke donderdagavond te beluisteren tussen 19:00 en 20:00 uur in aanloop naar de raads- of commissievergadering die dag.

In het programma wordt gesproken over de meest actuele politieke zaken, maar worden ook andere lopende zaken zeker niet vergeten. Niet alleen Purmerendse politieke kopstukken komen aan het woord. Ook organisaties en personen van buiten de politiek mogen hun zegje doen. Verder krijgen mensen die dat willen, de gelegenheid om hun eigen ongezouten mening op de radio te verkondigen. Mensen die dit willen worden opgeroepen hun mening te mailen naar raadszaken@rtvpurmerend.nl.

Niels Helpt Purmerend

Ook krijgen Purmerenders die een probleem hebben, maar die zelf niet kunnen oplossen de gelegenheid om deze via ons aan de kaak te stellen. Met Niels Helpt Purmerend worden Purmerenders geholpen die tegen een muur aanlopen bij overheids- of aanverwante organisaties. Daarvoor kan een mail worden gestuurd naar probleem@rtvpurmerend.nl.

Radio, tv en DAB+

Buiten radio (104.9FM) en DAB+ is RTV Purmerend ook te volgen via de Ziggo-kabelaansluiting op 103.3MHz, via de Ziggo Horizon- of Mediabox kanaal 915, via KPN, XS4ALL of Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 836 en voor de overige radio-aansluitingen via kanaal 3149.

Visual radioprogramma

Raadszaken betreft een visual radioprogramma, dus via de televisie is dit programma ook te zien. Dat kan via Ziggo kanaal 36 (kanaal 328 met een televisie met DVB-C ontvanger), via KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 336 en bij de overige providers, of Telfort met de zwarte afstandsbediening via kanaal 2139. Uiteraard zijn we ook altijd te volgen via rtvpurmerend.nl. Raadszaken is vanaf 1 april, elke donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 te volgen.