Gezellig 's avonds een film kijken met het gezin.
Gezellig 's avonds een film kijken met het gezin. (Foto: Getty Images)

De 5 leukste Paas-films voor het hele gezin

NOORD - Gezellig samen filmkijken tijdens de Paasdagen? De redactie van het Noord-Amsterdams Nieuwsblad heeft 5 leuke familiefilms voor Pasen uitgezocht.


1. Hop

EB moet zijn vader opvolgen als Paashaas, maar heeft hier helemaal geen zin in. Hij wil liever een rockster worden en de wereld ontdekken. Om zijn vader te ontwijken gaat hij ervandoor en dat is het begin van een groot avontuur.

2. The dog who saved Easter

De familie van Zeus gaat op cruise tijdens de Paasvakantie en Zeus mag de vakantie doorbrengen in een hondenpension. Iedereen geniet van de vakantie tot het allemaal mis lijkt te gaan. Uiteindelijk grijpen de dieren in.

3. An Easter bunny puppy

Russ wil dit jaar de Paashaas zijn. Zijn familie denkt daar heel anders over: een hond behoort een hond zijn.


Tijdens een wandeling stuiten Russ en zijn baasje op het gouden Faberge ei. Kan door deze ontdekking een nooit opgelost mysterie opgelost worden?

4. Pieter Konijn

De eigenwijze en ondeugende Pieter geniet van een geweldig leven samen met zijn vrienden. Hun leven verandert als de tuin een nieuwe eigenaar krijgt.


5. Ben Hur

Een echte klassieker die iedereen eigenlijk een keer in zijn leven gezien moet hebben. Aan te raden voor kids vanaf een jaar of 10.

Afbeelding