Irene de Vries
Irene de Vries (Foto: aangeleverd)

Inloopspreekuren bij Uitvaarthuis Purmerend

PURMEREND - Iedereen met vragen over het afscheid is welkom bij het wekelijkse inloopspreekuur van PC Uitvaart. Dit wordt iedere woensdag van 10.00 – 11.00 gehouden in het Uitvaarthuis aan de Doctor J.M. Den Uyllaan 14-16 te Purmerend. Tijdens het inloopspreekuur beantwoorden uitvaartbegeleiders Irene de Vries en Ilonka Dorrestijn alle denkbare vragen rondom het afscheid.

“We denken niet graag na over ons afscheid. Toch geeft het rust om uw uitvaartwensen vooraf vast te leggen.” aldus Irene de Vries, uitvaartbegeleider bij PC Uitvaart. “Voor u zelf weet u wat er aan de hand van uw afscheidswensen financieel geregeld moet worden en voor de nabestaanden is dit een leidraad voor de toekomstige uitvaart. Het spreekuur is laagdrempelig: bezoekers hoeven geen afspraak te maken.”, zegt Ilonka Dorrestijn. “Wij zijn aanwezig om de meest uiteenlopende vragen over de uitvaart te beantwoorden.” De dames zijn ervaren uitvaartbegeleiders bij PC Uitvaart en nemen samen met bezoekers hun afscheidswensen door. Daarnaast weten zij alles over de mogelijkheden, ontwikkelingen en trends op uitvaartgebied.

Afspraak maken

Meer informatie of op een ander tijdstip een afspraak maken? Irene de Vries: 06 - 52 56 26 69 / irene.de.vries@pc.nl en Ilonka Dorrijstijn: 06 - 21 85 60 03 / ilonka.dorrestijn@pc.nl

Ilonka Dorrestijn