Drukte voor 't Hoedje van de Koningin op de Kaasmarkt.
Drukte voor 't Hoedje van de Koningin op de Kaasmarkt. (Foto: Han Giskes)

Tasty Walk proeverij is nu ook in Purmerend een groot succes

PURMEREND - De eerste take-away proeverij Tasty Walk, die afgelopen weekend op het programma stond, is een succes geworden. Het vermoeden dat iedereen wel weer eens toe was aan een ouderwets uitje overdag bleek de waarheid als een koe. De zes deelnemende restauranthouders zijn diktevreden. Zij werden gedurende de proeverij geconfronteerd met louter enthousiaste deelnemers.

Het wandelend smullen krijgt de komende weken een vervolg. Er worden tasty walks georganiseerd op zaterdag en zondag, maar als het nodig is ook op vrijdag. En het wordt bovendien niet uitgesloten dat er meerdere bedrijven gaan inhaken. "In dat geval kunnen er zelfs meer wandelingen worden opgetuigd", aldus Arwin Versteijne van BRASA namens de andere vijf horecabedrijven.

Er wordt momenteel ook gesproken over wandelingen op Koningsdag (27 april) en 5 mei. Zoals we vorige week schreven worden door heel Nederland culinaire wandelingen georganiseerd. Organisator Tasty Walk zag de belangstelling in de eerste maanden van dit jaar enorm stijgen.

Iedereen kan zich opgeven voor de Tasty Walk bij BRASA, Twaalf, Brasserie Zomaar, 't Hoedje van de Koningin, Spijkerman Eten & Drinken en Brasserie De Jutter. De kosten zijn € 36,- voor het proeven van zes gerechten. Een wandeling boeken kan via www.tastywalk.com

Een van de proeverijen vond plaats bij Brasserie Zomaar.