Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Jongerenpodium zaterdag via livestream

MIDDENBEEMSTER - Het Jongerenpodium van Onder de Linden is er op zaterdag 17 april met gloednieuwe bandjes, maar ook met een aantal bandjes die al vaker te zien en te horen waren. Dit keer via een livestream.

Vanuit huis en met het bord op schoot kijken

Jaap Dik van Onder de Linden: "Door de lockdown is iedereen wel weer eens toe aan iets leuks. Op deze avond staan we open voor beginnende artiesten die graag podiumervaring op willen doen, maar ook formaties die graag willen laten horen wat ze kunnen. Het gaat vooral om plezier hebben en samen muziek maken, soms ook met mensen die je totaal niet kent."


De organisatie hoopt iedereen weer snel live te kunnen ontvangen in het prachtige theater in het hartje van Middenbeemster. De livestream zal vanwege de avondklok eerder zijn dan je gewend bent. De stream begint om 18.00 uur. Derhalve een goede gelegenheid om met het bord op schoot te gaan genieten.

Gratis

Kijkers kunnen onder meer van Black Liver en de Haagse band Blueside, De voorstelling is (gratis) als livestream te bekijken. Ga naar https://www.youtube.com/watch?v=2ULLfVY-u_M om de stream te bekijken.