De meubelreparateur werkt nu vanuit een groot bedrijfspand aan de Julianaweg.
De meubelreparateur werkt nu vanuit een groot bedrijfspand aan de Julianaweg. (Foto: Han Giskes)

’t Meubeltje tovert meubels weer tot nieuw

REGIO - Meubelreparatie ’t Meubeltje is sinds iets meer dan een jaar gevestigd in Volendam. Tot vorige week vanuit een werkplaats aan de Schoklandstraat, maar door toenemende drukte sinds deze week vanuit een ruimte aan de Julianaweg 139 G. De benedenverdieping is bestemd voor alle reparaties, restauraties, herstofferingen en herstelwerkzaamheden aan leer. De bovenverdieping is ingericht als kantoor.

Door de coronacrisis heeft ook eigenaar Willem in beginsel een aardige veer moeten laten. "Ik werkte voor de Coronacrisis veel voor de horeca. Toen dat ineens weg viel heb ik me volledig gericht op de particuliere markt. En dat werpt zijn vruchten af.”, aldus de meubelspecialist.

't Meubeltje werkt door heel Nederland, verzorgt vrijblijvende offertes, geeft 55+'ers korting en heeft als extra service gratis halen en brengen. "Ik kom bij de mensen thuis, bekijk het meubel en geef vrijblijvend advies. Ik vind het ook belangrijk om te kijken naar de portemonnee van de klant. Ik leg daarom ter plaatse de verschillende manieren van repareren uit. En mijn streven is om het werk binnen 14 dagen klaar te hebben en af te leveren”, vertelt hij.

Klantenbinding en persoonlijk contact ervaart hij dagelijks als belangrijke eigenschappen voor zijn onderneming. "Daar begint het vertrouwen.” Daarnaast komen er bij 't Meubeltje onvoorziene verborgenheden om de hoek kijken. "De prijs op de offerte is en blijft de prijs. Of het moet zijn dat ik tijdens de reparatie iets tegen kom, maar dan bel ik de klant altijd op en zeg hoe de vork in de steel zit, zodat ze achteraf niet verrast worden.”

't Meubeltje is van maandag tot en met zaterdag dagelijks van 09:00 tot 19:00 uur geopend. Het telefoonnummer is 06 307 372 07. Voor een kijkje op de website gaat u naar: www.tmeubeltje.nl. Het e-mailadres is info@tmeubeltje.nl

Tot vorige week werkte 't Meubeltje vanuit een ruimte aan de Schoklandstraat in Volendam.