Afbeelding
(Foto: Stockfoto)

Een complimentje voor ... Susan en Petra

PURMEREND - Afgelopen maandag was het Nationale Complimentendag. Even extra aandacht voor hoe fijn het is om eens waardering naar iemand uit te spreken, en zeker ook hoe fijn het is dat te krijgen. Een aantal lezers reageerde op onze oproep om hun compliment te delen. Onderstaande twee dames worden, terecht!, even in het zonnetje gezet...

Susan Kok

"Ik wil graag een compliment geven aan mijn vriendin Susan Kok. Zij is sinds een paar jaar postbezorger bij PostNL en is heel attent voor mensen in haar wijk. Ze maakt vaak een praatje met mensen bij wie ze bezorgt en waar ze soms de enige persoon is die mensen op een dag zien. Als ze weet dat iemand het moeilijk heeft gooit ze een kaartje met opbeurende woorden in de bus. De mensen waarderen dit. Susan, complimenten hoe jij invulling geeft aan je nieuwe baan en jezelf en anderen hier blij mee maakt!
Henny van der Ploeg-Kanon

Petra Hanje

"Wij geven een compliment aan Petra Hanje, die zich voor 100 procent inzet op de ic-afdeling in het Dijklander Ziekenhuis. Een grote pluim van Sjaak en Corry Sengers.

xx