Afbeelding
Senna. (Foto: aangeleverd)

Lieve, vrolijke Senna

Dit is Senna, een gesteriliseerde Roemeense dame (kruising) van 4 jaar oud. Senna is een ontzettende lieve, vrolijke, speelse en aanhankelijke hond, die veel plezier in het huidige gastgezin brengt. Ze is altijd blij om je te zien en reageert dan enthousiast.

Over het algemeen ligt ze in huis altijd rustig op haar kussen of in haar mandje en ook kan ze probleemloos even alleen thuis blijven. Senna is een zeer gevoelige hond en dat is merkbaar aan hoe zij reageert op prikkels. In de binnenstad valt ze regelmatig uit naar bussen en brommers en ook andere honden houdt ze het liefst op afstand. Op bijvoorbeeld een strand (waar veel rust en ruimte is), kan zij echter wel overweg met haar soortgenoten. We zijn op zoek naar een rustig thuis in een rustige omgeving voor haar (zonder kinderen) en waar haar baasje(s) met veel liefde, aandacht en geduld haar wil(len) begeleiden, zodat ze wat meer zelfvertrouwen krijgt. Senna is een pientere dame en is goed te trainen. Senna verblijft momenteel bij een gastgezin, maar de omgeving is te druk voor haar. Door alle prikkels ervaart Senna veel onrust en stress en om deze reden wordt er een rustig en liefdevol thuis voor haar gezocht. Senna is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is verder goed gezond. Wie geeft deze ontzettende lieve en vrolijke dame dat liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Senna bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.