Dave
Dave (Foto: aangeleverd)

Dave zoekt een rustig thuis

Dit is Dave, een knappe gecastreerde kerel (kruising) van ongeveer 5 jaar oud. Dave is een ontzettende lieve en sociale hond, die vanuit Curaçao naar Nederland is gekomen, om hier een veilig en gelukkig bestaan op te bouwen.

Ontzettend lieve kanjer

Het leven als huishond in Nederland beviel Dave direct goed en hij genoot gelijk van alle liefde en aandacht die hij kreeg en gaf deze liefde ook dubbel en dwars terug.

Aanhankelijk

Dave is erg aanhankelijk, gehoorzaam en vindt het fijn om wandelingen te maken. Buiten vindt hij het ontmoeten van andere honden nog erg spannend. Dat uit zich in blaffen en dan trekt hij ook aan de riem. 

Teveel prikkels

Het drukke gezinsleven geeft Dave te veel prikkels. We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Dave (zonder kinderen), waar hij de begeleiding, aandacht en liefde krijgt die hij nodig heeft.


Een plek waar hij echt tot rust kan komen en kan ontspannen, zodat hij lekker zichzelf kan zijn en zijn veerkrachtige, gevoelige en liefdevolle karakter helemaal tot z’n recht komen.

Gezond

Dave is gezond verklaard en is gevaccineerd en gechipt.

Hij kijkt uit naar zijn definitieve plek, waar hij samen met zijn baasje(s) mag gaan genieten van het leven.

Wie geeft deze ontzettende lieve kanjer die gouden mand?

Zoekprofiel

Ben je benieuwd of Miens bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.