Het is weer tijd om het joggingpak te verruilen voor een fraai kostuum.
Het is weer tijd om het joggingpak te verruilen voor een fraai kostuum. (Foto: aangeleverd)

Twee pakken voor één prijs bij Schutz

HOORN - Corona verliest terrein en de tijd van thuisblijven lijkt voorbij. We gaan weer naar kantoor en mogen weer naar een bruiloft. Kortom, we gaan weer ‘back to business’. Omdat het nu de hoogste tijd is om die slobberige joggingbroek te verruilen voor een stijlvol pak start Schutz Mannenmode dit weekend met een sensationele actie: twee pakken halen, één betalen!

Schutz Mannenmode presenteert de meest uitgebreide collectie merkpakken van Noord-Holland. Met topmerken als Van Gils, Cavallaro Napoli, Hugo Boss, Benvenuto, Roy Robson, CC Corneliani en Le Canard vind je in elke prijsklasse een pak. Zowel voor zakelijke meetings als feestelijke momenten. Want ook voor een trouwerij zijn de getuigen, gasten en genodigden aan het juiste adres op het Kleine Noord in Hoorn. Onze specialisten helpen je graag aan een perfect totaalplaatje nu bruiloften weer groots gevierd mogen worden.

De stijlvolle suits van Europese toplabels staan garant voor topkwaliteit en optimaal draagcomfort. Veelal zijn de pakken geconfectioneerd met stoffen van vooraanstaande Italiaanse wevers als Zegna, Giuseppe Botto, Luigi Botto, Marzotto en Cerutti. Perfectie tot in detail voor een prachtig pak. Met de geweldige keuze in kostuums in meer dan 20 maten is de slaagkans bij Schutz honderd procent.

Pak je kans en vul voordelig je garderobe aan met een mooi kostuum. Bij aankoop van een pak uit de sublieme collectie business suitsen kostuums ontvang je nu een tweede pak uit dezelfde prijsklasse gratis. Ook geniet je nu van hoge kortingen op losse colberts. Dus verruil je joggingbroek voor een mooi jasje en laat je deze zomer van je beste kant zien. De revival van het goed gekleed gaan start bij Schutz!

Donderdag koopavond tot 21.00 uur.