Aan tafel vooraan zittend v.l.n.r. Alex Smidt, Bart Hoogland en Dennis Tevreden (staand ertussen Nel Persenaire (Voetbal Algemene Zaken). Tweede rij v.l.n.r. Brian van Gils bestuurslid Voetbal Technische Zaken, Mark Vis, Mark de Loor en Vincent Gorter.
Aan tafel vooraan zittend v.l.n.r. Alex Smidt, Bart Hoogland en Dennis Tevreden (staand ertussen Nel Persenaire (Voetbal Algemene Zaken). Tweede rij v.l.n.r. Brian van Gils bestuurslid Voetbal Technische Zaken, Mark Vis, Mark de Loor en Vincent Gorter. (Foto: Han Giskes)

Rust en continuïteit zijn dé sleutelwoorden bij FC Purmerend

PURMEREND - In deze lastige tijden zit men bij FC Purmerend niet stil. In een gewijzigd bestuur kijken Brian van Gils en Nel Persenaire vooruit door alle verschillende afdelingen vanuit Voetbal Zaken zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en meer betrokkenheid te realiseren. Voor iedereen is er ruimte om bij FC Purmerend te voetballen. Van Gils en Persenaire zijn van mening dat wanneer je het organisatorisch goed neerzet door veel te communiceren, je hier ook de vruchten van gaat plukken op voetbal technisch vlak. Dat er op dit vlak veel moet gebeuren is een feit. Afwachten helpt niet in dat proces. "Zeker niet in deze tijden waarin je veel teleurgestelde gezichten ziet omdat er niet door iedereen getraind kan worden of wedstrijden in competitieverband worden gespeeld", aldus Brian van Gils.

Hoofdtrainers Bart Hoogland en Dennis Tevreden verlengen contract

Inmiddels wordt vanuit Voetbal Zaken gesproken met de diverse trainers, ook met behulp van de coördinatoren uit de voetbalcommissies (VTZ). Zij zijn dan ook heel blij dat om na een aantal goede gesprekken te kunnen bevestigen dat Bart Hoogland doorgaat bij de club als hoofdtrainer van de Zondag 1.

Hoogland is twee seizoenen geleden teruggekomen bij de club met de ambitie om minimaal een goede tweedeklasser te kunnen worden. Helaas is er dit jaar niks van terechtgekomen maar zit er voor hem weer veel positiviteit en beweging in de club om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. In verband met de coronaperikelen verwacht de vereniging er dit seizoen niet veel meer van. Hoogland blijft gesteund door zijn rechterhand Vincent Gorter waar hij blij mee is en op kan bouwen. De staf wordt trouwens uitgebreid met Mark Vis, voor velen binnen en buiten de club geen onbekende.

Wedstrijdecht trainen

"Er is op deze manier veel meer mogelijk, we kunnen veel individueler trainen in kleinere groepen.

Lees verder op pagina 9