Afbeelding
Phoenix. (Foto: aangeleverd)

Phoenix zoekt een veilig thuis

PURMEREND - Dit is Phoenix, een gesteriliseerde jongedame (kruising) van 1 jaar oud. Phoenix komt van Aruba en heeft daar de eerste vier maanden van haar leven niet zo’n leuk baasje gehad. Gelukkig is ze via een stichting naar Nederland gekomen, zodat ze hier een veilige en gelukkige toekomst op kan bouwen.

Phoenix is een lieve, zachtaardige, gehoorzame en aanhankelijke hond, die (als ze je eenmaal kent) enorm van knuffelen houdt. Ook vindt ze het heerlijk om met andere honden te spelen. Bij nieuwe mensen is ze wat schuw en kijkt ze de spreekwoordelijke kat uit de boom. Ook onverwachtse bewegingen en onbekende geluiden kan ze spannend vinden en ze zoekt dan veiligheid in haar bench. We zijn op zoek naar een baasje/gezin (eventueel met al iets oudere kinderen), die Phoenix willen laten zien hoe leuk het leven kan zijn. Met veel geduld en liefde zal ze langzaamaan zelfvertrouwen krijgen en zich ontpoppen tot een vrolijke en zelfverzekerde hond. Ze is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond. Phoenix verblijft momenteel in een gastgezin en kijkt uit naar haar gouden mandje.

Wie wil deze lieve kanjer een liefdevol thuis geven?

Ben je benieuwd of Phoenix bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.