Alle grote Songfestivalhits staan er op.
Alle grote Songfestivalhits staan er op. (Foto: Sony Music)

Top40hitdossier met 72 Songfestivalliedjes

REGIO - Op Top40hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan 55 jaar Top 40 heeft zoveel hits opgeleverd die voor sommige muziekfans zal het een feest der herkenning zijn. Voor anderen misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.

Met het Eurovisie Songfestival 2021, dat van 18 tot en met 22 mei in Nederland georganiseerd wordt, mag natuurlijk het overzicht van de grootste hits uit de Top 40 dat dit evenement heeft voorgebracht niet ontbreken. Natuurlijk Ruth Jacott (Vrede), Frizzle Sizzle (Alles Heeft Ritme) en Glennis Grace (My Impossible Dream). Maar ook van ABBA (Waterloo), Lenny Kuhr (De Troubadour) en Sandra Kim (J'aime la vie) tot Duncan Laurence (Arcade), Vicky Leandros (Après Toi) tot Loreen (Euphoria) en van Sandie Shaw (Puppet On A String) tot The Common Linnets (Calm After The Storm); ze staan allemaal op deze complete, 3CD Box. In totaal 77 Eurovisie Songfestival-nummers.

Speciaal in deze Songfestivalmaand heeft Sony Music voor lezers van het Purmerends Nieuwsblad en de bezoekers van onze website en Facebook een flink aantal exemplaren beschikbaar gesteld om te verloten. Wil je een unieke box winnen, stuur dan een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.