Rachel Hayhoe (links) en Marika Pruis liepen afgelopen weekend de Beemster Erfgoed marathon om aandacht te vragen voor de crowdfundingsactie.
Rachel Hayhoe (links) en Marika Pruis liepen afgelopen weekend de Beemster Erfgoed marathon om aandacht te vragen voor de crowdfundingsactie. (Foto: aangeleverd)

Crowdfundingsactie 'Steun Jerry tegen MS'

Vervolg van voorpagina

maar daadwerkelijk in actie te komen en te proberen het benodigde bedrag voor de stamceltherapie bijeen te krijgen.

Jean Marc ter Riet, Marika Pruis en Rachel Hayhoe, stuk voor stuk mensen met een sterk sociaal en maatschappelijk gevoel en een groot netwerk, doen er alles aan om het leven van Jerry en Anne te normaliseren. De drive om dit te doen is ontstaan vanuit de Rotaryclub Purmerend Polderland waarvan het drietal en ook de vader van Anne lid is. “Dit is geen actie vanuit Purmerend Polderland, we kennen elkaar alleen van deze club. En we vinden dat Jerry geholpen moet worden”, zegt Jean Marc ter Riet.

Afgelopen weekend liepen Marika Pruis en Rachel Hayhoe de Beemster Erfgoed Marathon in shirts met de opdruk 'Steun Jerry tegen MS'. Door onderweg mensen te wijzen op de actie en hen direct naar de donatiesite te laten scannen werd 310 euro bijgeschreven.