Onder stralende omstandigheden kregen Susan, Gertjan en Renske hun certificaat. Tot genoegen van Kees Karsbergen en wethouder Harry Rotgans.
Onder stralende omstandigheden kregen Susan, Gertjan en Renske hun certificaat. Tot genoegen van Kees Karsbergen en wethouder Harry Rotgans. (Foto: Han Giskes)

KunstWerkt! bekroont met certificaat

PURMEREND - Afgelopen zaterdag kregen Susan Kwak, Renske Ruiter en Gertjan Dubbeld uit handen van wethouder Harry Rotgans het certificaat naar aanleiding van hun deelname aan het traject van coachingsatelier ‘KunstWerkt’ van Cultuurhuis Wherelant en Reakt. 

Het was het passende slotakkoord van de opening van hun expositie in de kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk. De tentoonstelling duurt nog tot en met 1 augustus.

Gertjan Dubbeld werkt voornamelijk met acryl- en aquarelverf, maar draait zijn hand evenmin om voor het werken met olieverf, etsen, houtskool, rijstpapier, Oost-Indische inkt en digitale technieken. Susan Kwak experimenteert graag met verschillende mediums waardoor zij gevarieerd werk maakt. Zo maakt Susan veel werken met gouache, aquarellen en epoxy. Renske Ruiter maakt divers en kleurrijk werk. Ze maakt onder andere schilderijen, keramiek, origami, viltwerk, 3D-printwerken en poëzie.

Tot en met 1 augustus

In de beeldentuin zijn ook monumenten en beelden te zien van Wil van Blokland, George van Heeteringen, Gerard HJóweler, Cor Latuhamina en Godelieve Smulder. De expositie is tot en met 1 augustus te zien op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 16.00 uur.