Lucy houdt van het buitenleven.
Lucy houdt van het buitenleven. (Foto: aangeleverd)

Lief dametje dat graag buiten is

Dit is Lucy, een gesteriliseerd dametje van 2 jaar oud. Lucy is een lieve, speelse en aanhankelijke poes, die het heerlijk vindt om te knuffelen. Ze is in het begin wat gereserveerd en heeft echt even de tijd nodig om aan je te wennen. 

Als ze je (nog) niet vertrouwt, kan je haar ook niet zomaar aanhalen, want dan zit de kans erin dat ze uithaalt. Om deze reden plaatsen we haar niet bij een gezin met kinderen. Zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen, komt ze (meestal in de avond) graag bij je zitten/liggen knuffelen. Lucy is dol op het buitenleven en we zijn dus op zoek naar een nieuw thuis, waar ze de mogelijkheid heeft om veilig naar buiten te kunnen gaan. Verder is Lucy gechipt, heeft ze een paspoortje en is ze goed gezond (ze krijgt speciaal voer waar ze goed op functioneert). Gezien Lucy enorm geniet van het buitenleven, maar zij bij haar huidige baasjes niet naar buiten kan, zijn deze op zoek naar een nieuw fijn thuis voor haar. Een liefdevol thuis, waar Lucy kan knuffelen naar behoefte en waar ze lekker buiten mag spelen.

Wie geeft dit lieve en aanhankelijke dametje dat liefdevolle thuis?

Match?

Ben je benieuwd of Lucy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.