Wendy Kok samen met diverse gastvrouwen van het inloophuis.
Wendy Kok samen met diverse gastvrouwen van het inloophuis. (Foto: Evert Ruis)

Zomerfair bij Inloophuis Wij Allemaal

PURMEREND – Omcirkel zondag 4 juli alvast in de agenda, want de Zomerfair bij inloophuis Wij Allemaal vindt dan plaats. Iedereen is welkom van 11.00 tot 16.00 uur op de fair die wordt gehouden in tuin. Op de zomerfair staan diverse kraampjes met gezellige hebbedingen zoals cadeautjes en tweedehands kleding en ook is er koffie en taart te koop. Wendy Kok, coördinator inloophuis: “De gastvrouwen gaan speciaal aan de slag om taart te bakken voor de bezoekers. De taart wordt verkocht en de opbrengst komt ten goede aan het inloophuis.”

Wendy Kok: “Het was nog even spannend of het wel door kon gaan, maar gelukkig staat niets ons meer in de weg! Uiteraard houden we nog steeds rekening met de coronamaatregelen.” 

"De Zomerfair is een mooie, laagdrempelige manier om  kennis te maken met het inloophuis"

Voor iedereen

Maar dat mag de pret niet drukken vindt Wendy. “Voor ieder is er wat wils op de fair. Onder andere zijn er dromenvangers te krijgen van Nance 4U, is de Wereldwinkel Purmerend aanwezig met een kraam en Joke Zweers staat met kunstwerken. Ook de kleintjes zijn welkom. Speciaal voor hen komt Linda (de) Groot voorlezen in de middag om 13.00 en 14.00 uur.  Ook kunnen de kinderen gratis grabbelen in de grabbelton.”

Online loterij

Voor de andere gasten is er een online loterij. Wendy Kok: “Deze loterij is in samenwerking met KWF. Het is de eerste keer dat dit op deze manier wordt gedaan. Mooi, want omdat de loterij samen met zes andere inloophuizen wordt georganiseerd zijn er naast de vele prijzen van lokale middenstand, waarvoor ik heel dankbaar ben dat deze ter beschikking worden gesteld, veel grote prijzen te winnen. Onder andere weekendjes weg en een tocht met een jeep.”

Laagdrempelig

Wendy Kok: “De fair is een mooie manier om laagdrempelig kennis te maken met het inloophuis. Hier is een ieder die met de ziekte kanker te maken heeft, direct of indirect, van harte welkom. We ontvangen iedereen graag in onze vernieuwde entree!”

Locatie

Het inloophuis is te vinden aan de Burg. Kooimanweg 11-13 te Purmerend.