Philou
Philou (Foto: aangeleverd)

Lieve, aanhankelijke dame

Dit is Philou, een gesteriliseerd teefje (kruising) van 2 jaar oud. Voor Philou zoeken we een ervaren baasje (of baasjes), die met haar aan de slag willen gaan. 

Philou is een lieve en aanhankelijke hond, die altijd eerst even moet wennen aan vreemde mensen. Zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen, is ze erg aanhankelijk en graag bij je. Kinderen vindt ze ook leuk en ze is erg lief voor ze. Verder houdt Philou erg van wandelen en spelen met andere honden. Als Philou aangelijnd is, kan ze fel reageren op andere honden. Als ze losloopt, speelt ze juist graag met ze. Hier zal door het nieuwe baasje aan gewerkt moeten worden, om Philou in haar gedrag te begeleiden en haar goed te laten socialiseren met andere honden. Philou kan ook schrikkerig reageren op bijvoorbeeld vuurwerk (en andere harde geluiden). Ook hierin zal Philou rustig begeleid en ondersteund moeten worden. Ook zou het fantastisch zijn als het nieuwe baasje van Philou bereid is om een cursus (gehoorzaamheid en/of behendigheid) met haar te gaan volgen. Helaas kon Philou niet overweg met de andere hond in huis en om deze reden wordt er een nieuw liefdevol thuis voor haar gezocht. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze lieve en aanhankelijke dame?


Ben je benieuwd of Philou bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.