Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Open zomertrainingen bij rugbyclub

PURMEREND - Het seizoen 2020/21 ligt al even achter ons en de eerste week van de zomervakantie in deze regio is aangebroken. Maar bij Rugby Club Waterland kunnen belangstellenden de hele zomer lekker fit blijven. Of worden. 

Er is heel wat te doen, voor ieder wat wils, ook voor iedereen van 18 jaar en ouder die na het afgelopen jaar weer op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Op deze dagen kun je op het complex van de de Purmerendse rugbyclub terecht:

Iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur is er Bootcamp; elke woensdag van 19.00 tot 21.00 uur zogeheten Aussie Rules; Iedere vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur heren- en dames Rugby


Voor alle leden is iedere training toegankelijk. Omdat er op de rugbytraining op vrijdag weinig fysiek contact zal zijn, is deze voor iedereen geschikt. Voor niet-leden is dit de ideale gelegenheid eens te kijken wat er te doen is en vrijblijvend mee te doen. 


De accommodatie van Rugby Club Waterland ligt naast De Beuk aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. Meer informatie over de rugbyclub kijk op de website www.rugbyclubwaterland.nl