Het koor kan aanvulling gebruiken van enthousiaste zangers.
Het koor kan aanvulling gebruiken van enthousiaste zangers. ((Foto: Pixabay))

Bonte Levenslied gaat weer klinken

Algemeen

PURMEREND - De muzikale groep van het Bonte Levenslied is weer begonnen met het oefenen van een breed repertoire. Om zodra het weer kan met minstens net zoveel plezier als voor corona op te treden. “Wij zingen een variatie aan opera, volksliedjes, zeemansliedjes en recente hits”, aldus woordvoerder en koorlid Just Out.

We hebben plaats voor enkele nieuwe zangers

Het Bonte Levenslied bestaat uit 12 zangers, drie accordeonisten, een drummer en een gitarist. Contributie betalen is er niet bij en voor de kleding wordt verzorgd. Elke woensdagavond wordt er gerepeteerd en optredens worden in heel Noord Holland geboekt.

Om het nog ‘bonter’ te maken heeft de enthousiaste groep ruimte voor enkele nieuwe zangers. Out: “We hebben tijdens de coronaperiode helaas afscheid moeten nemen van een paar leden. Corona was weliswaar niet de reden, maar door het wegvallen van deze mensen is er ruimte ontstaan voor nieuwe mensen.”

Hij doet daarom een oproep aan hen die met pensioen gaan, genieten van hun vrije tijd en houden van zingen in groepsverband. “We vormen een leuke en hechte groep die nieuwkomers onmiddellijk in de armen sluit. Ik kan uit ervaring zeggen dat het hartstikke leuk is om deel uit te maken van het Bonte Levensliedkoor”, geeft Just Out de oproep extra lading. 

Een avondje meezingen zonder verplichtingen kan altijd. Het geeft eventuele gegadigden de gelegenheid om te kijken of ze qua karakter en stem bij het koor passen. Kijk voor de mogelijkheden op de website www.bontelevenslied.nl