Chris Boer.
Chris Boer. ((Foto: aangeleverd))

Chris Boer voert lijst Leefbaar aan

Algemeen

PURMEREND - Chris Boer (22), de huidige fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend, is door de fractie en het bestuur van de partij gekozen tot lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 november van dit jaar. Fractie en bestuur hebben alle vertrouwen in de jonge politicus.

Leefbaar Purmerend is ervan overtuigd dat ze met Chris Boer aan het roer een goed  verkiezingsresultaat gaan neerzetten. “Chris staat niet alleen bekend als een zorgvuldig raadslid, maar ook om zijn rol als verbinder binnen de raad. Dat is in onze ogen precies wat een lijsttrekker nodig heeft om succesvol te kunnen zijn”, aldus het statement vanuit de partij.

Voor het eerst sinds de oprichting van Leefbaar Purmerend, in 2001, wordt de partij geleid door een nieuwe lijsttrekker. Hierbij geeft de partij aan dat Chris Boer niet alleen de jongste fractievoorzitter is in de raad, maar naar het zich laat aanzien ook de jongste lijsttrekker bij de aanstaande verkiezingen. De jonge Boer wordt over het algemeen gezien als een talentvol gemeenteraadslid. In ieder geval een die niet zo snel duikt bij complexe zaken.