Foto van het koor na een optreden van zo'n tweeënhalf jaar geleden in P3. Net als toen viert het enthousiasme hoogtij bij de leden.
Foto van het koor na een optreden van zo'n tweeënhalf jaar geleden in P3. Net als toen viert het enthousiasme hoogtij bij de leden. (Foto: (Archieffoto))

Let’s Rock weer van start, nieuwe leden welkom

Algemeen

REGIO - Leden en dirigent Peter Wagenaar van het rockkoor van Let’s Rock staan te popelen om na een lange periode van door de corona gedwongen rust weer te gaan rocken. Op woensdag 25 augustus begint het koor het seizoen met een open repetitie in gebouw De Boomgaard aan het Middenpad 2 in Zuidoostbeemster.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of misschien wel ‘koorloos’ geraakt in de afgelopen periode en wil je de draad van het zingen weer oppakken? Dan ben je van harte welkom op de open repetitie. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de dan nog geldende coronamaatregelen. 

Na aanmelding per email info@rockkoorletsrock.nl of via de website www.rockkoorletsrock.nl/contact krijg je in de week vóór 25 augustus een email met alle info.

Rockkoor Let’s Rock bestaat dit jaar alweer 17 jaar. In de afgelopen jaren heeft het koor al veel steengoede rocknummers gezongen, zowel tijdens Purmerendse evenementen en regionale korenfestivals als tijdens het eigen 2-jaarlijkse concert. Sinds een aantal jaren zorgt de eigen live-band voor een extra dimensie.

Het koor telt momenteel 35 leden verdeeld over 4 stemgroepen (sopraan, mezzo, alt en bariton/bas). Er is nog plaats in alle stemgroepen, maar vooral bij de mannen. Voor verdere informatie kijk op www.rockkoorletsrock.nl