Wie geeft deze kanjer een leuk, veilig leven?
Wie geeft deze kanjer een leuk, veilig leven? (Foto: aangeleverd)

Freek houdt van gezelschap

Dit is Freek, een knappe gecastreerde reu (kruising) van 2 jaar oud. Freek is vanuit een dodingsstation in Roemeniƫ naar Nederland gekomen en mag nu eindelijk gaan genieten van een veilig leven hier.

Freek is een lieve, aanhankelijke en leergierige hond, die dol is op spelen. Hij vindt het wel wat spannend als er bezoek komt en laat dit merken door te gaan blaffen. Met de juiste begeleiding is de verwachting dat dit gedrag zal verbeteren. We zijn op zoek naar een (ervaren) baasje/gezin, die er regelmatig op uit wil gaan met Freek en waar hij niet te vaak alleen thuis hoeft te zitten. Hij kan prima wat uurtjes alleen thuis zijn, maar vindt het veel gezelliger als zijn baasje er gewoon is. Het is geen vereiste, maar het zou leuk zijn als er al een andere stabiele hond aanwezig is. 


Freek is bekend met heupdysplasie en heeft hier medicatie voor gehad (pijnstilling en ontstekingsremmers). Momenteel gaat het erg goed en ondervindt hij hier geen hinder van. Hoe dit zich in de toekomst verder zal ontwikkelen is onbekend. Verder is hij goed gezond, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft hij zijn eigen paspoortje. Helaas kunnen Freek en de kat des huizes niet met elkaar overweg.  Om deze reden wordt er nu een nieuw fijn thuis voor Freek gezocht.

Match?

Ben je benieuwd of Freek bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding