Afbeelding
Speelse en aanhankelijke Suzie. (Foto: aangeleverd)

Suzie vraagt een beetje geduld

Dit is Suzie, een gesteriliseerd teefje (kruising) van 8 maanden oud. Suzie is een lieve, enthousiaste, speelse en aanhankelijke pup, die goed met andere honden overweg kan en graag met ze speelt. In het begin is ze een beetje verlegen naar mensen toe, maar als ze je eenmaal kent, voelt ze zich op haar gemak en vindt ze het allemaal leuk.

Suzie moet alles nog leren en we zijn op zoek naar een baasje/gezin, die haar met veel liefde en geduld wil begeleiden, om een fijn en stabiel leven als huishond op te bouwen. Zindelijkheid wordt momenteel getraind, evenals het lopen aan de lijn. Het alleen thuis zijn zal heel rustig opgebouwd moeten worden. Suzie is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond. Suzie is vanuit Aruba naar Nederland gekomen, om hier een fijn, gelukkig en veilig leven op te bouwen. Ze verblijft momenteel in de opvang en is er helemaal klaar voor om naar haar definitieve baasje(s) te verhuizen. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan en wil deze vrolijke jongedame laten zien hoe leuk het leven is?


Ben je benieuwd of Suzie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding