Varen in het Ilperveld is een mooie belevenis.
Varen in het Ilperveld is een mooie belevenis. (Foto: Menno Schaefer)

Vrijwilligersteam Ilperveld zoekt versterking

REGIO - Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met circa 80 bevlogen medewerkers en meer dan 7.000 vrijwilligers. In Landsmeer ligt natuurgebied Ilperveld, een van de grootste natuurgebieden van Landschap Noord-Holland. Het is een belangrijk Natura 2000 gebied en heeft belangrijke waarde en verantwoordelijkheden voor veel moerasvogels.

Van april tot eind september verhuren vrijwilligers boten en zijn er vaarexcursies. Het gezellige vrijwilligersteam baliemedewerkers kan versterking gebruiken. De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van bezoekers, registratie van mensen die een bootje komen huren of meegaan met een vaarexcursie. We verkopen ook drankjes, kleine versnaperingen en ijsjes.

Je bent een keer per week beschikbaar op woensdagmiddag, zaterdag of zondag in de periode april tot eind september. Je hebt een klantvriendelijke houding, affiniteit met de natuur en staat achter het werk van Landschap Noord-Holland.
Bezoekerscentrum Ilperveld ligt aan de Kanaaldijk in Landsmeer.

Heb je belangstelling stuur dan een e-mail met motivatie en je naam, adres en telefoonnummer naar bzc.ilperveld@gmail.com, contactpersoon is Ger Holman.


Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl/wat-jij-kunt-doen/vacatures