Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Aanmelden kan nog voor Kitty’s Walk & Talk

PURMEREND - Op zaterdag 25 september wordt er een gezellige wandeltocht in Purmerend georganiseerd, de Kitty's Walk & Talk. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.  

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze afgelopen december op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven.  Er is een tocht van 3 en 6 km (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! Dat is het eerste doel. Het andere is natuurlijk de geldinzameling voor Wij Allemaal Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden. 

Dit jaar is er een samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker, een organisatie die zich in zet voor een lang en beter leven voor mensen met kanker door aandacht voor voeding, beweging en welzijn. Iets dat helemaal aansluit bij de gedachte van Kitty’s Walk & Talk. Het mooie van de samenwerking met deze stichting is dat ze alle donaties verdubbelen. Bij de finish worden er gesponsorde hapjes en drankjes verkocht om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.  


Verzamelen vanaf 13.30 uur bij Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend.  De wandeltocht start om 14.00 uur en de finish is rond 15.30 uur. Daarna is er een tombola met geweldige prijzen, en naborrelen en nagenieten tot ongeveer 17.30 uur. 


Inschrijving via de website www.wij-allemaal.nl