André Hazes treedt op de zondagavond op.
André Hazes treedt op de zondagavond op. (Foto: aangeleverd)

Muziekfestival biedt voor ieder wat wils

Vervolg voorpagina

PURMEREND/BEEMSTER - Het Purmer END of the Year festival op 17, 18 en 19 december biedt voor iedereen in Purmerend en Beemster wat wils. 

Nog even samengevat: In de Keyserskerk in Middenbeemster zullen op 17 december naast de 3JS ook violist Micha Molthoff en pianist Daniel van Zweden te zien en vooral te horen zijn. Op zaterdag 18 december is er een speciaal kinderprogramma van Bing en Pieter Konijn in de Markthal. In de Festivaltent vindt in de middag de Burmster Jam Bam plaats en kan wie wil actief deelnemen aan een spectaculaire muzikale massa improvisatie. In het avondprogramma: Waylon, Froukje, Paul Sinha en de Clipclup. Zondagmiddag 19 december is er een speciaal event voor jongeren, met verschillende optredens, terwijl in de Markthal de boeken/vinyl/vintage kilo markt gaande is. Zondagavond wordt afgesloten met spetterende optredens van André Hazes & band, de Sneuvelkroeg, Mart Hoogkamer, OJKB.


Het festival is verdeeld over verschillende dagen dagdelen waar apart kaartjes voor gekocht moeten worden. De Burmster Jam Bam en de markten zijn gratis. Hiervoor moet wel een kaartje gereserveerd worden.

 Het festival is een testen voor toegang evenement

Afbeelding