Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Regenboogviering wordt kleurrijk ‘samen zijn’

PURMEREND - Zondag 10 oktober om 10.00 uur organiseren stichting ReR Purmerend en het Apostolisch Genootschap een gezamenlijke regenboogviering in het gebouw van het genootschap aan de Zonnelaan 22 in Purmerend. Het thema van de viering is: Samen zijn.

Na het succes van de regenboogviering van de vorige keer besloten stichting ReR Purmerend en het Apostolisch Genootschap wederom de handen ineen te slaan en te zorgen voor een goed samen zijn, waarin verbinding gezocht wordt. De werkgroep werkte aan een viering met interactie die recht in het hart raakt.


Een viering waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. Tijdens de viering wordt gesproken over het belang van samen zijn en met elkaar verbinden. Eén van de vragen die wordt besproken tijdens de viering is: Hoe kun je vrij jezelf zijn binnen de maatschappij en hoe kunnen we elkaar hierin steunen? Angst om alleen te komen te staan, er niet bij te horen, de vele meningen over …. Het kan je afhouden van een gelukkig leven. Wat zou de liefde doen? Wat is mijn antwoord op vragen waar je dagelijks mee te maken hebt. 

Het Apostolisch Genootschap en stichting ReR Purmerend willen graag een ieder verwelkomen en een veilige plek bieden, waar je thuis kunt komen in het leven en bij jezelf. Het wordt een viering met echte verhalen van echte mensen, met dicht, muziek, zang en ook samen zingen. We werken met in liefde aan een menswaardige wereld.

Vrije toegang

De viering is vrij toegankelijk. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen en deel te nemen. De dienst kan ook online gevolgd worden via de volgende link: https://youtu.be/Z9eawK4628Q. Er kan live gekeken, maar ook terug gekeken worden.