Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Herkansing ‘Samen is leuker dan alleen’

PURMEREND - Op maandag 4 oktober stond de bijeenkomst ‘Samen is leuker dan alleen’ gepland. De bijeenkomst werd geannuleerd bij een gebrek aan aanmeldingen. Dit door miscommunicatie rondom deze bijeenkomst. Daardoor zijn er toch deelnemers geweest die voor een dichte deur stonden. Heel erg jammer dat dit zo gelopen is.

Omdat er toch animo voor de bijeenkomst is gebleken staat er een nieuwe datum gepland die hoe dan ook doorgaat! Tijdens deze bijeenkomst kunt u anderen ontmoeten. Zoekt u iemand waar u een kop koffie mee kunt drinken? Houdt u bijvoorbeeld van wandelen, fietsen, naar de film gaan of het museum bezoeken? Wilt u mensen leren kennen om dit samen te doen? Geef u dan op en kom langs!

Met elkaar worden er afspraken gemaakt om iets leuks te ondernemen. Het gaat niet om relaties, maar om vriendschappen.

De bijeenkomst is op vrijdag 15 oktober om 10.30 uur en vindt plaats op het kantoor van WelzijnWonenPlus Kometenstraat 6B.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over Samen is leuker dan alleen? Neem dan contact op met het servicepunt van WelzijnWonenPlus op 0299-426 364 (ma-vrij 9.00-12.00 uur) of via purmerend@welzijnwonenplus.nl