Maya: lief en voorbeeldig
Maya: lief en voorbeeldig (Foto: aangeleverd)

Lieve, sociale Maya

Dit is Maya, een prachtig gesteriliseerd hondenmeisje (Herdermix) van ruim 1 jaar oud. Ze werd gered van de straat in Bulgarije en kwam vervolgens in Nederland terecht. Maya is een ontzettend lief en voorbeeldig hondje, die het al fantastisch doet als huishond.

Ze is heel erg sociaal naar andere honden toe, speelt graag met ze en ook vindt ze het heerlijk om te knuffelen met mensen. Maya geniet er heel erg van om lekker te rennen en te ravotten in de tuin, dus het is van belang dat haar nieuwe huis beschikt over een tuin. Vreemde honden kan ze nog wat spannend vinden en ze trekt zich momenteel heel erg op aan de andere honden in het opvanggezin.

Het nieuwe baasje/gezin zal haar hier rustig in moeten begeleiden en de verwachting is, dat dit ook helemaal goed gaat komen als ze hier wat meer vertrouwen in krijgt. Ook zou het fijn voor Maya zijn als er al een stabiele hond (of honden) aanwezig is/zijn.

Maya is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoortje en is kerngezond. Maya heeft haar koffertje al klaarstaan en kijkt uit naar haar gouden mandje.

Wie wil dit ontzettende leuke en lieve dametje een liefdevol thuis geven en haar laten zien hoe leuk het leven is?


Ben je benieuwd of Maya bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.