Afbeelding
Op 25 februari start de verkoop van de laatste appartementen. (Foto: aangeleverd)

Verkoop laatste appartementen De Open Veste

PURMEREND - In Purmerend wordt al flink gebouwd aan De Open Veste. Een moderne vesting aan de rand van het centrum van Purmerend. Op donderdag 25 februari gaan de laatste 8 appartementen in de verkoop. Deze appartementen staan in de binnentuin van De Open Veste.

De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en een inpandige berging. Ook heb je de optie om een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage te kopen. De woningen op de begane grond hebben een eigen buitenruimte op het westen of oosten. De appartementen op de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin. De prijzen beginnen bij € 242.500,- v.o.n.


Voorzieningen zoals supermarkten en winkels en de Koemarkt zijn vanaf De Open Veste lopend of met de fiets in enkele minuten bereikbaar. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A7 en met het openbaar vervoer ben je met een half uur in het centrum van Amsterdam.


Donderdag 25 februari start de digitale verkoop van deze laatste 8 woningen van De Open Veste in Purmerend. Wil je meer weten over dit project? Kijk dan op de projectsite www.deopenveste.nl en schrijf je in of neem contact op met één van de makelaars!