Afbeelding
Flynn. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Flynn verdient een gouden mandje

Flynn is een stoere gecastreerde kerel (kruising) van 2 jaar oud. Hij is lief, speels, gehoorzaam, aanhankelijk en af en toe een tikkeltje onzeker.

Flynn speelt en rent graag en tijdens het wandelen is hij vriendelijk naar iedereen die hij tegenkomt (zowel mensen als andere honden). Als er onverwacht bezoek komt, dan reageert hij onwennig en gaat blaffen. De verwachting is, dat met de juiste begeleiding het geblaf zal minderen/stoppen. We zijn op zoek naar een thuis voor Flynn, waar hij zowel in als om het huis lekker de ruimte heeft. Hoewel Flynn lief is voor kinderen en honden, zijn we op zoek naar thuis waar geen andere kinderen en honden aanwezig zijn. Een rustige plek zou het allerbeste voor Flynn zijn. Flynn is als pup vanuit Roemeniƫ naar Texel verhuisd en heeft daar twee hele rustige en liefdevolle jaren gehad. Vanwege verdrietige omstandigheden is hij in de opvang terechtgekomen en is hij nu op zoek naar zijn gouden mand. Wie heeft er een plek in huis en hart om deze lieve kanjer de liefde, aandacht en begeleiding te bieden die hij nodig heeft?


Ben je benieuwd of Flynn bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.