Astrid Honing.
Astrid Honing. (Foto: aangeleverd)

Astrid Honing gaat weg bij het NKT

PURMEREND - Astrid Honing verlaat na ruim vijf jaar het NKT, de theaterschool in Purmerend waar zij sinds januari 2016 leiding aan geeft. Zij heeft samen met het team geweldige en mooie jaren meegemaakt waar ze met zeer veel plezier op terugkijkt.

Grote, avondvullende voorstellingen als Hoezeee! En Koekoeksjong, voor ruim vijfduizend bezoekers in theater De Purmaryn en kleinere presentaties in Poppodium P3 en uiteraard op de eigen theaterschool. Onder Astrids leiding is het NKT begonnen voor een groot aantal basisschoolleerlingen op zowel de eigen locatie als in de basisscholen van Purmerend en de Beemster lessen te verzorgen. Mede daardoor heeft Astrid ervoor gezorgd dat het NKT door veel meer leerlingen gekend is.

In haar nieuwe baan zal ze zich blijven inzetten voor de cultuureducatie voor elk kind en iedere jongere, maar dan voor de hele provincie Noord Holland, als directeur van Plein C.Het bestuur betreurt de stap die Astrid nu maakt. Ze zijn Astrid zeer erkentelijk voor de gedreven wijze waarop zij de uitdaging van het NKT ter hand heeft genomen. Astrid laat daardoor een gezond NKT achter, met veel mogelijkheden voor de toekomst. Het bestuur bedankt Astrid dan ook voor de afgelopen jaren waarin ze met veel enthousiasme en energie de theaterschool heeft geleid en wenst haar veel succes in haar nieuwe betrekking.