Barbara Visser.
Barbara Visser. (Foto: aangeleverd)

VVD-Minister Barbara Visser naar Purmerend

PURMEREND - Minister Barbara Visser (VVD) van Infrastructuur en Waterstaat komt zaterdag 20 november naar Purmerend. Samen met kandidaat-raadsleden van de VVD Purmerend-Beemster is zij tussen 12.00 en 16.00 uur te vinden in het centrum. 

De gemeenteraadsverkiezingen van 22, 23 en 24 november zijn belangrijk voor elke inwoner. Toch is bij gemeenteraadsverkiezingen de opkomst vaak laag. Minister Visser, zelf ook raadslid geweest, roept zaterdag samen met de VVD kandidaat-raadsleden de inwoners van Purmerend en Beemster op om vooral te gaan stemmen!

De VVD grijpt het moment aan om de inwoners op te roepen om vooral te gaan stemmen. Manja van der Weit, lijsttrekker van de VVD: "Nog maar een paar dagen en dan zijn de verkiezingen! Belangrijke verkiezingen want het is de gemeenteraad die besluit of er meer parkeerplekken in de binnenstad moeten komen, of hoe hoog de lokale belasting is die u moet betalen. Om de inwoners naar de stembus te krijgen moeten we zo veel mogelijk mensen spreken en uitleggen dat hun stem echt belangrijk is. Want helaas zijn mensen vaak wel bereid om naar de stembus te gaan voor landelijke verkiezingen maar met lokale verkiezingen doen ze dat minder snel."  

Minister Visser, zelf jaren gemeenteraadslid in Zaanstad geweest, onderschrijft het belang van lokale verkiezingen en komt om die reden de VVD kandidaat-raadsleden graag helpen met hun oproep.


Daarom loopt Van der Weit met andere kandidaat-raadsleden van haar partij zaterdag door de binnenstad. Wie graag het gesprek wil aangaan, kan de kandidaat-raadsleden opzoeken. Lukt dat niet, maar wilt u toch in gesprek gaan? Een mail sturen naar info@vvd-purmerend.nl volstaat in dat geval.