Energieke en aanhankelijke Bezem.
Energieke en aanhankelijke Bezem. (Foto: aangeleverd)

Bezem houdt van werken

Dit is Bezem, een ongecastreerde reu (kruising Hovawart/Golden Retriever) van 1 jaar oud. Bezem is een ontzettende lieve, slimme en aanhankelijke hond, die erg van knuffelen houdt en graag bij je op schoot komt zitten. 

Hij is zeer energiek en vindt het leuk om voor en met zijn baasje (samen) te werken/trainen. We zijn op zoek naar een ervaren baasje (zonder kinderen), die met veel geduld en liefde met Bezem aan de slag wil gaan, zodat hij goed zijn energie kwijt kan en zijn karakter goed tot zijn recht kan komen. Met de juiste training/begeleiding heb je er een vriend voor het leven bij!

Bezem is goed gezond, heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft een Europees paspoort.

Bezem is bij het huidige gezin terechtgekomen na het overlijden van hun vorige hond. Echter is dit ietwat te snel gegaan en komen de baasjes nu tot de conclusie dat zij Bezem niet kunnen bieden wat hij nodig heeft. Om deze reden wordt er een nieuw liefdevol thuis voor Bezem gezocht, waar hij de liefde, aandacht en begeleiding krijgt die hij verdient.

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve en actieve kanjer?

Ben je benieuwd of Bezem bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.