Deelnemers krijgen een uniek inkijkje in de H20 Esports Campus.
Deelnemers krijgen een uniek inkijkje in de H20 Esports Campus. (Foto: aangeleverd)

PRO houdt uniek online VR-evenement

PURMEREND - Voor een ouderwets gezellige Biznizbar is het nog te vroeg, maar in aanloop naar meer versoepelingen neemt de PRO alvast een voorschot met de organisatie van een op voorhand uniek VR-evenement. In samenwerking met H20 en Captain VR nodigt de PRO haar leden uit voor het online PRO: Biznizbar Virtual Reality Event. Deze is op dinsdag 11 mei in de virtuele ruimte van de H20 Esports Campus.

Op dinsdag 11 mei in samenwerking met H20 en Captain VR

Jij kan daarbij zijn, aldus de oproep naar de leden toe. Wij missen je en vinden het leuk jou weer eens te spreken. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor een kijkje in de keuken van H20, de grootste Esports Campus van Europa. Dirk Tuip, CEO van H20 Esports Campus, geeft een presentatie over deze uniek locatie waarin hij ook vragen zal beantwoorden. Dana-Maria Faneker en Nick van Breda nemen de deelnemers vervolgens mee in een virtuele rondtoer door de wereld van H20.


Het PRO:Biznizbar Virtual Reality Event dient tevens als kennismaking met Henry Wassink en Hans Preeker, het nieuwe voorzittersduo van de PRO. Daarnaast worden de winnaars van de PRO Ondernemersprijzen, KramerKuiper (groot) en Sporting de Gors (klein) extra in het zonnetje gezet.

Beperkt plaats

Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 6 mei 17.00 uur. Na je aanmelding ontvang je op 10 mei de inloglink en word er verwacht dat je om 17.00 inlogt, de mensen van de organisatie zullen dan 1 voor 1 controleren of alles technisch werkt zodat de volgende dag tijdens het event alles soepel verloopt, tevens ontvang je een leuk borrelpakket. Deelname is uiteraard gratis.


Het programma van dinsdag 11 mei ziet er als volgt uit: 17.30 uur ontvangst inclusief een korte en leuke uitleg; 18.15 uur presentatie van Dirk Tuip over H20 Esports Campus; 18.30 uur start virtuele rondleiding H20 Esports Campus in kleine groepjes; 19.00 uur welkomstwoord door de PRO, inclusief voorstellen nieuwe voorzitters; 19.25 uur winnaars ondernemersprijzen van het jaar groot en klein; 19.30 uur vrije borrel en de mogelijkheid om vrij rond te lopen in de virtuele wereld van H20 Esports Campus; 20.00 uur einde

Kennismaken met nieuwe voorzitters en aandacht voor ondernemers van het jaar

De organisatie hoopt op een grote toeloop, zodat men veel deelnemers op 11 mei virtueel kan ontmoeten. Aanmelden kan door je voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en emailadres te mailen aan secretariaat@pro-site.nl