Afbeelding
Mickey. (Foto: aangeleverd)

Mickey is wat op zichzelf

Dit is Mickey, een knappe gecastreerde kater van 8 jaar oud. Voor Mickey zijn we op zoek naar een thuis, waar hij de rust en ruimte krijgt die hij nodig heeft. Mickey is geen aanhankelijke kat en wil het liefst met rust gelaten worden.

Hij is ook angstig en als hij iets eng vindt, dan gaat hij blazen of bijt hij van zich af. Mickey zou het beste tot zijn recht komen op een boerderij, waar hij in alle vrijheid rond kan lopen en op muisjes kan jagen. Hij leeft momenteel samen met een andere kat en dit gaat relatief goed. Af en toe als Mickey zich angstig voelt dan escaleert het (dan gaat Mickey blazen of valt hij aan).

Goed gezond

Mickey is gechipt en verkeert in goede gezondheid. Nu Mickey laatst zijn tanden in de moeder van zijn baasje heeft gezet, wordt er een nieuw thuis voor hem gezocht. Een plek in een rustige omgeving, waar hij de ruimte heeft om zijn gang te kunnen gaan. Wie kan Mickey die fijne plek bieden?

Match?

Ben je benieuwd of Mickey bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding