De winkel is vernieuwd.
De winkel is vernieuwd. (Foto: Aangeleverd)

Auping Store Amsterdam Arena vernieuwd

REGIO - In de vernieuwde en uitgebreide Auping Store in woonmall Villa ArenA in Amsterdam staat alles in het teken van rust, aandacht en liefde. En dat voel je, zodra je de ruime winkel binnen stapt. Je kunt je hier laten adviseren en inspireren. Stapsgewijs vind je zo – samen met een van de verkoopadviseurs - je ideale Auping bed, boxspring of matras.

In de ontmoetingszone is het hart van de winkel en maak je kennis met het merk Auping en waar Auping voor staat: duurzaamheid, rust en design. Filiaalmanager Erik ’t Hoen en zijn collega’s hebben hier alle rust en aandacht voor je, en heten je welkom met thee, koffie of iets fris, met iets lekkers erbij.

Erik: “We nemen alle tijd voor de klant. We inventariseren wat de klant zoekt, of er lichamelijke klachten zijn waarmee we rekening moeten houden. Vervolgens laten we de klant zien en ervaren welke producten er zijn. Wil je eerst even zelf een rondje door de winkel lopen? Dat is natuurlijk ook prima.”

Erik en zijn collega’s zijn trots op ‘hun’ Auping Store. Erik: “De winkel is een stuk groter geworden en hierdoor kunnen we met name onze uitgebreide collectie overtrekken, kussens en dekbedden nog beter laten zien”.

Comfort & inspiratie

In de comfortzone kun je de bedden en matrassen zelf ervaren. Alles is erop gericht dat je je op je gemak voelt en dat je alle tijd krijgt om te proefliggen. Met kennis van ergonomie en door de juiste vragen te stellen, helpen Erik en zijn team je om het matras te vinden dat bij jou past.

In de inspiratiezone vind je jouw droombed of -boxspring. Je vindt er de stoffen, pootjes en hoofdborden en je kunt hier je eigen bed samenstellen. Met de Auping configurator ontwerp je samen met de verkoopadviseur je eigen droombed.

Rustgevende ervaring

In Auping Store Amsterdam Arena is shoppen voor een nieuw bed, matras of boxspring een rustgevende ervaring. Je vindt er het volledige Auping assortiment: van designklassieker Auronde tot het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Kom langs en ervaar het zelf, of maak een afspraak om in alle rust een bezoek te brengen.

Filiaalmanager Erik neemt alle tijd voor je.