De winkel op het Buikslotermeerplein.
De winkel op het Buikslotermeerplein. (Foto: aangeleverd)

Juwelier Bektas bestaat 10 jaar

NOORD - Het familiebedrijf Juwelier Bektas op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord bestaat tien jaar. Vanwege dit jubileum krijgen klanten die dit artikel meenemen naar de winkel maar liefst 20% korting op de sieraden.

'Momenteel staat de goudprijs heel hoog hierdoor kunnen wij een extra hoog bedrag bieden voor oud goud '


Vader Jacob, dochter Linda en zoon Martin zijn de vaste gezichten in de winkel van Juwelier Bektas. Alle drie hebben ze diezelfde passie en bevlogenheid waarmee ze hun grote, vaste klantenkring bedienen. Want die klantenkring neemt nog ieder jaar alleen maar toe. “De mensen zijn al die jaren altijd terug blijven komen en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee”, zegt Linda. De collectie bij Juwelier Bektas is sowieso heel uitgebreid. Of je nu voor goud, zilver of diamant komt, er is altijd wel iets van je gading bij. Ook voor reparaties kun je je sieraad brengen. Op de meeste reparaties kun je zelfs wachten. Deze worden namelijk niet uitbesteed maar gewoon in huis gedaan. "Momenteel staat de goudprijs heel hoog, hierdoor kunnen wij een extra hoog bedrag bieden voor oud goud." Genoeg goede redenen dus om de juwelier binnenkort een bezoek te brengen.

Juwelier Bektas is ook te vinden op social media: Facebook: Juwelier Bektas, Instagram: juwelierbektas_amsterdam, Snapchat: juwelierbektas.