Ook in coronatijd heeft de Bieb veel te bieden.
Ook in coronatijd heeft de Bieb veel te bieden. (Foto: aangeleverd)

Online schrijfcursus en meer in de Bieb

REGIO - De Boekenweek die zou plaatsvinden van 6 tot en met 14 maart is uitgesteld naar de zomer van 2021 omdat de bibliotheken en Boekwinkels nu nog dicht zijn. Met het thema van de Boekenweek ‘Tweestrijd’ komt de Bibliotheek al wel met een aanbod.

De Bibliotheek is momenteel alleen open voor het ophalen van reserveringen en Verrassingstassen. Bezoekers van de Afhaalbieb die hun reserveringen komen ophalen krijgen het magazine Voorwoord van de Boekenweek mee naar huis.

Op donderdag 11 maart om 20.00 uur is er een online schrijversontmoeting met Simon Kuper. Hij schreef een boek over dubbelspion George Blake. Gratis aanmelden via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda.

Elke derde zaterdag van de maand is er inspirerende sessie in het Schrijfcafé van de zusjes Kelder in de Bibliotheek Purmerend. Vanwege de coronamaatregelen is er een online alternatief.

Schrijfcafé met Boekenweekthema is op zaterdag 20 maart van 10.30 tot 12.30 uur online. Kosten zijn € 2.50 per sessie inclusief uitgebreide feedback. Inschrijven kan via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda