Tamara en Melissa bieden nu ook het PowerSlim-programma. Een goed begin is het starterspakket met producten voor een week én een kookboek.
Tamara en Melissa bieden nu ook het PowerSlim-programma. Een goed begin is het starterspakket met producten voor een week én een kookboek. (Foto: Rodi Media/MvS)

Size Zero biedt nu ook PowerSlim

LANDSMEER – Niet minder, maar ánders eten: smakelijk én gezond. Dat is het principe van het door diëtisten ontwikkelde, populaire afslankprogramma PowerSlim. Daarvoor kun je nu ook terecht bij Tamara en Melissa Dech van afslankstudio Size Zero.

De tweelingzussen zijn in september vorig jaar met hun bedrijf begonnen. Size Zero zet de nieuwste technologieën, maar ook voedingsadviezen en supplementen in om mensen die willen afvallen professioneel en verantwoord te begeleiden. De eerste klanten dienden zich meteen aan, maar door de coronacrisis moest de deur op slot.

Tamara en Melissa doodden hun vrije tijd niet met bankhangen en netflixen. Ze hebben hun faciliteiten uitgebreid. Naast het beproefde Minus Four-concept, waarbij overtollige vetcellen op een natuurlijk manier worden afgebroken en voorgoed verdwijnen, wilden ze klanten van dienst zijn met het afslankprogramma PowerSlim. Ze hebben de vereiste training gevolgd en alle spullen in huis gehaald.

Melissa: “PowerSlim is gericht op een gezonde leefstijl, een voedingspatroon beperkt in koolhydraten en rijk aan eiwitten. Je bereikt er een blijvend resultaat mee. Wij geven persoonlijke begeleiding en daarmee gaan we nog een jaar door nadat je je streefgewicht hebt bereikt.”

Een uitgebreid assortiment met 120 natuurlijke producten maakt deel uit van PowerSlim. Er zitten ook gezonde alternatieven tussen voor pasta, noodles, crackers en zelfs chips en chocola. Tamara: "Je hoeft alleen nog maar naar de supermarkt om vlees en groente te halen. Met ons starterspakket kun je een week vooruit. Er zit ook een kookboek bij.”

Je doorloopt drie fasen. In de eerste fase vervang je alle koolhydraatrijke voedingsmiddelen die je normaal gebruikt door de producten van PowerSlim. In fase 2 ga je die producten afbouwen en maak je keuzes voor een nieuw, gezond eetpatroon. Daarna volgt de fase van het stabiliseren. In overleg bepaal je hoe je je nieuwe leefwijze vormgeeft. Je zou bijvoorbeeld wekelijks twee PowerSlim-dagen kunnen inbouwen. Zo blijf je gezond en op gewicht.

Net als veel andere programma's gaat PowerSlim uit van koolhydraatarm en eiwitrijk eten. Melissa: "Het verschil: PowerSlim zet hoger in met eiwitten voor het behouden van je spiermassa. Hoe hoger je spiermassa, hoe hoger je verbranding.”

Size Zero, Scheepsbouwersweg 1 L, landsmeer@sizezero.nl, 06-21594991; www.sizezero.nl/www.powerslim.nl. Gratis parkeren voor de deur.