Als vanouds weer bij elkaar, iedereen kijkt er naar uit bij Muziekvereniging Concordia.
Als vanouds weer bij elkaar, iedereen kijkt er naar uit bij Muziekvereniging Concordia. (Foto: aangeleverd)

Muziekvereniging Concordia weer van start

OOSTZAAN - De laatste repetitie was alweer een hele poos geleden, namelijk 11 december 2021. Sindsdien zijn er vele digitale bingo’s, pubquizen, muzikale bingo’s en les avonden gegeven. Afgelopen week was het eindelijk zover dat ze weer samen muziek konden maken. Wat voelde dat weer goed!

De primeur was voor het A-orkest van Concordia onder leiding van dirigent Jean-Pierre. Jean-Pierre is sinds dit seizoen de nieuwe dirigent voor het A-orkest, maar sinds zijn aanstelling heeft hij nog maar 3 maanden fysiek mogen repeteren met het orkest. Tussentijds zijn er vele digitale activiteiten ondernomen, maar er gaat niets boven een samen muziek maken. De repetities gaan door tot de zomervakantie, daarna wordt er weer gestart met een seizoen vol met concerten en andere evenementen.

Ook het Concordia Sensations Oostzaan (CSO) is weer gestart op de vrijdagavond onder leiding van dirigent Thomas Eveleens. Het programma bestaat uit allemaal voorjaarsnummers zoals Peer Gynt Suite en Caribbean Moods.

Na de zomervakantie zal de vereniging, als vanouds, starten met een blokfluitgroep bij de nieuwe fluit en saxofoon docente Njola.

Wil je kijken of Concordia ook bij jou past? Neem contact op via Facebook of info@concordia-oostzaan.nl.