Sport en spel bij het jeugdweekend Hard Gaat Ie.
Sport en spel bij het jeugdweekend Hard Gaat Ie. (Foto: aangeleverd)

Jeugdweekend Hard Gaat Ie verplaatst

LANDSMEER - Aankomend weekend zou voor de 21e keer het jeugdweekend van Hard Gaat Ie plaatsvinden. Bij iedere persconferentie hoopte iedereen voor de nodige versoepelingen om op vrijdag 4 juni op pad te kunnen gaan naar een fantastische locatie in Stroe.

Helaas zijn de regels nog niet voldoende veranderd om met een groep van 46 kinderen en 8 begeleiders op een groepsverblijf te mogen zijn. Gelukkig was het wel mogelijk om het jeugdweekend te verzetten naar 17, 18 en 19 september, op locatie Vierhouten. Zo heeft iedereen nog wat langer voorpret en gaat de vereniging met hun leden er dan alsnog een fantastisch weekend van maken.

Alleen voor leden

Hard Gaat Ie jeugdschaatsleden en wedstrijdleden van (bijna) 9 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan dit weekend. Een team van vrijwilligers van Hard Gaat Ie organiseert verschillende spelletjes, levend stratego, sporttraining, speurtocht, bonte avond, bbq en kampvuur op deze mooie locatie midden in het bos.

Meer informatie

Op de website van hardgaatie kun je meer informatie vinden over het jeugdweekend en de schaatsvereniging.

De mooiste avonturen beleef je buiten

Groepsaccommodatie Klein Anker in Stroe ligt midden in een eigen stuk bos. Er zijn geen andere groepen op de locatie, perfect dus voor groepen die veel privacy zoeken en direct op avontuur willen in het bos. Er is ook een grasveld aanwezig voor sport- en spel activiteiten.

Over Klein Anker

Verspreid door het bos staan 8 blokhutjes met stapelbedden. Centraal op het terrein ligt het recreatiegebouw (met sanitair) waar ook gegeten kan worden. Voor de leiding is er een apart slaapgebouw met sanitair. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 64 personen.

Een weekend waar kinderen ongestoord kampvuur kunnen maken.
Afbeelding
Afbeelding
Altijd plezier bij het jeugdweekend Hard Gaat Ie.
Afbeelding
Lekker eten bij het jeugdweekend Hard Gaat Ie.